Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Политическото движение "Нашият град" бе учредено и в Казанлък

Политическото движение “Нашият град” бе учредено и в Казанлък. Председател на казанлъшката структура е е Константин Карагитлиев. В програмата на движението е засегната само регионалната политика. Нашата политика не е общонационална, няма ляво, няма дясно или център. Единствено ще работим за по-добра регионална политика въз основа на честност и почтеност, заяви Карагитлиев. Той подчерта, че политиката, която ще води “Нашият град”, както в другите градове, така и в Казанлък, ще бъде децентрализация на икономиката в общината и местното самоуправление. Вярвам, че с общи усилия на всички от гражданското сдружение “За Казанлък”, което бе създадено преди време и много от членовете му членуват в “Нашият град”, и нашите симпатизанти ще постигнем нови измерения в политиката на Казанлък.

От ръководството на политическото движение изразиха надежда възможно повече от бъдещите общински съветници в града на розите да бъдат членове на “Нашият град”.
Ние ще стоим до хората, нашата политика е такава. Самото наименование на платформата показва, че проблемите на жителите на общината ще ни вълнуват. Трябва хората да чувстват, че те управляват и ако се обединим всички, ще допринесем много за Казанлъшката община, подчерта Константин Карагитлиев.

Деница ГЕОРГИЕВА радио "Фокус" - Велико Търново
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: