Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ закри предизборната си кампания в Казанлък


 Общинската структура на ГЕРБ в Казанлък закри предизборната си кампания в града на розите с грандиозен концерт на Надя Казакова и Светозар Христов – звездите от „Five Stars”. Залата в ДК „Арсенал” събра много хора, които с бурни аплодисменти приветстваха тримата кандидати за народни представители от листата на ГЕРБ за старозагорски многомандатен избирателен район: мажоритарния кандидат Иван Колев, Емил Караниколов – заместник-кмет по Бюджет и финанси, и Иван Кьосев – координатор на общинската структура на партията в Казанлък. Те призоваха присъстващите на 5-ти юли да упражнят правото си на глас, като бяха единодушни, че  България има нужда от промяна, а ГЕРБ има желание и ще се бори с корупцията. „Не можем да стоим повече безучастни и да гледаме какво се случва в страната. Настояваме за сваляне имунитета на народните представители, искаме равни условия за бизнеса и парите от еврофондовете да достигнат до техните ползватели”, зад тези идеи застанаха кандидатите за депутати от ГЕРБ.
„За 20 години се смениха много партии, но България си остана най-бедната страна с най-малко получени средства от европейските фондове. Тя си остана бедна, защото всички крадат”, категоричен бе Емил Караниколов и призова присъстващите в залата да подкрепят ГЕРБ, за да може партията да носи цялата отговорност за управлението на България.
Към по-голяма избирателна активност призоваха и звездите от „Five Stars” Надя Казакова и Светозар Христов, които събраха на сцената на ДК „Арсенал” десетки от присъстващите на предизборния концерт.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: