Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Веселин Маринов на концерт на ГЕРБ в Казанлък

 Обичаният от всички поколения българи Веселин Маринов пя на предизборните концерти на ПП ГЕРБ в село Крън и град Казанлък. На площада в казанлъшкото село и в града той събра много почитатели. Пред всички певецът заяви, че ГЕРБ е единствената партия, на която трябва да дадат кредит на доверие. „Крайно време е България да се оправи. Нека дадем шанс на ГЕРБ да го сторят”, заяви Веселин Маринов.
”Вече е време да кажем: „Стига”. Крайно време е да сложим край на това вредно за България време. Време на тройната коалиция”, призова кандидатът за депутат и заместник-кмет по Бюджет и финанси в община Казанлък Емил Караниколов. Той бе категоричен, че това може да се случи, само, ако на 5-ти юли, всеки излезе да гласува. „В нашата листа няма парашутисти, а има хора, които изпълняват поетите ангажименти. Аз Ви вярвам. Повярвайте ми и Вие. Аз заставам зад своите дела. Всичко, което е включено в платформата на ГЕРБ, може да бъде изпълнено само с Вашата помощ. България може! Ние можем! Вие можете! Нека заедно направим промяната!”, призова Емил Караниколов.
На предизборния концерт в Казанлък бяха представени и други кандидати за депутати от листата на ГЕРБ за старозагорски многомандатен избирателен район. Сред тях бяха мажоритарният кандидат Иван Колев и водачът на пропорционалната листа Живко Тодоров. „Време е да обърнем времето и да го накараме да работи за България. Гласувайте! Подкрепете ГЕРБ”, призоваха кандидатите за народни представители.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: