Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлъшките кандидат-депутати от ГЕРБ присъстваха на предизборния концерт на партията в Ст.Загора


 Кандидатите за народни представители от ПП ГЕРБ от Казанлък Емил Караниколов – заместник-кмет по Бюджет и финанси, и Иван Кьосев – председател на общинска структура на ПП ГЕРБ, присъстваха на предизборния концерт на партията, провел се в Стара Загора. Митингът бе открит от музикалните идоли на България Преслава Мръвкова, Теодор Койчинов, Русина Катърджиева и Тома Здравков, които под бурните аплодисменти на присъстващите призоваха на сцената кандидатите за депутати и неформалния лидер на ПП ГЕРБ Бойко Борисов. „Едни искат, други могат, а трето и четвърто е нещо да направят. До този момент ние сме показали, че можем и искаме, и го правим. Коалиция с БСП и ДПС няма. Те са една партия и нейният лидер не се казва Станишев, за съжаление, а Доган”, заяви от трибуната Бойко Борисов и подчерта, че ПП ГЕРБ кандидатства с мажоритарни кандидати и пропорционални листи. „Постарали сме се, избрали сме добри кадри, които да бъдат отговорни пред мен и вас. Станишев често употребява думата реваншизъм. Аз с това ще завърша. Ще има власт на закона и възмездие за тези, които крадат. Влезем ли в парламента, ние ще искаме депутатите да нямат имунитет. Всички трябва да сме равни пред закона”, категоричен бе Бойко Борисов.
При представянето на листата на ПП ГЕРБ, Емил Караниколов – кандидат за народен представител от Казанлък заяви: „Нашата страна е известна с многобройните находки от античността. Известни са многото тракийски гробници в Долината на розите, заради които тя, не без основание, се нарича и Долина на тракийските владетели. Като народен представите, ще работя за тяхното популяризиране, за да можем да привлечем повече гости, които да разнесат по целия свят славата на нашия край”.
„Бизнесът има необходимост от равни възможности за развитие. Като народен представител ще работя за промени в законодателството, за да може страната ни, бизнесът да се развиват”, заяви от своя страна при представянето си другият кандидат за народен представител на ПП ГЕРБ за област Стара Загора Иван Кьосев. 
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: