Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ залага на младостта!

 Кандидатът за депутат на ГЕРБ от Казанлък Емил Караниколов, четвърти в листата, се ангажира лично с три основни неща, ако бъде избран за народен представител. Да работи по проекта за изграждане на тунел под Шипка- той ще улесни връзката между северната и южна половина на България и ще облекчи потока от движение. Настоящият заместник кмет на Казанлък ще работи по идеята за привличане на нови средства, за да се социализират и популяризират тракийските гробници и уникалния Мегалит край Бузовград. Той се ангажира с проблема по финансираните и подмяна на водопровода в квартал „В. Левски” в Казанлък. Тази задача е от изключителна важност за жителите на квартала, но общинските средства не достигат. ГЕРБ представя листа различна от листите на другите партии, подчерта Караниколов. В нея няма нито един парашутист, видно е, че ГЕРБ залага на младостта- водач на листата е Живко Тодоров от Стара Загора. ГЕРБ ще води позитивна кампания и ще се стреми да бъде максимално близо до хората. Мото на кампанията е „Лице в лице”- коментира Емил Караниколов и пред представителите на медиите в Казанлък.
ГЕРБ стои твърдо зад своя мажоритарен кандидат за депутат Иван Колев. Той е от Стара Загора и няма подсигурено място в пропорционалната листа, подчертаха от предизборния щаб.
Емил Караниколов изтъкна, че Казанлък се нуждае от силно лоби в София, което ще помогне на местната власт в по- ефективното реализиране на различни проекти.
От предизборния щаб на ПП ГЕРБ- Казанлък категорично се обявиха против купуването на гласове под каквато и да било форма и заявиха, че усилията по време на тяхната кампания ще са в посока активно убеждаване на хората да не продават гласа си.
В рамките на предизборната кампания ГЕРБ организира за гражданите на община Казанлък концерт на 30 юни от 21 ч. на площад „Севтополис” с участието на обичания в Града на розите Веселин Маринов. На 30 юни от 18.30 ч. той ще гостува и на жителите на с. Крън.
На 1 юли в Дом на културата „Арсенал”, концерт ще изнесат звездите от Файв Старс. И на трите събития, казанлъчани и жителите на цялата община ще могат да се запознаят с лицата от листата на ГЕРБ за Старозагорски район.
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: