Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Интервю с Лора Георгиева - новото лице в спортните новини по MSAT

 Лора, ти си новата водеща на спортните новини на телевизия М САТ. Разкажи повече за работата си.
- Отскоро водя спортните новини в ефира на телевизия МСАТ.Това всъщност е телевизионният ми дебют като журналист и водещ.

Спортен репортер съм от малко повече време. Харесвам работата си – интересно ми е и ми носи удоволствие и удовлетворение.

Как възприемат мъжете една красива жена да им говори за спорт?
- Като повече от добра комбинация.

Ти лично, кои спортове харесваш?
- Моторни..и някои от бойните. Разбира се няма как да не спомена и футбола (не, футболистите :) ).

А спортуваш ли?
- Да, старая се да спортувам ежедневно, но само за тонус и добра форма, не се занимавам професионално със спорт.

Стана популярна като Царица Роза. Разкажи повече за конкурса и за титлата, която спечели.
- Конкурсът има доста стари традиции, аз бях 40-тата Царица Роза. Дори само този факт го прави различен от всички останали конкурси за красота. Не се търси типичната красавица и потенциален топмодел. Царица Роза трябва да има излъчване, харизма, тъй като след победата автоматично се натоварва с множество представителни и благотворителни мисии у нас и в чужбина.

Кои са нещата, с които се сблъска след конкурса?
- Победата ми донесе само положителни моменти..Пътувах, срещнах много интересни хора. Определено ми се случиха неща, които доста ме промениха, смея да твърдя, изцяло за добро.

Чувстваш ли се все още Царица Роза?
- Да,разбира се. Няма бивша Царица Роза..(и царица попринцип :) ). Всяка една остава в историята на града и на конкурса.

С какво успя да спечелиш журито?

- Нямам представа. С всичко, което съм, надявам се, и с хубавото и с не толкова хубавото..Не съм се интересувала,за мен е важно,че са ме оценили.

Една от наградите ти беше пътуване до Япония. Какво те впечатли най-силно в Страната на изгряващото слънце?

- На първо място хората. Няма да забравя невероятния позитивизъм, гостоприемство, уважителност, доброта във всеки един японец, който срещнах. Това за мен е просто уникално, не знам дали някъде другаде по света има такива хора. Културата, природата, архтектурата – традиционна или модерна… мога да говоря много за Япония, място, което ми грабна сърцето. Знам, че един ден със сигурност ще се върна пак там.

Ти си от Казанлък. Кои са другите прекрасни неща, заради които обичаш родния си град?
- Обичам родния си град, защото там винаги ме чакат любимите ми хора.Това е мястото, където се чуствам най-спокойна.Казанлък е изключително красив и интересен град и учудващо се развива доста бързо… Определено нещата в Казанлък, които трябва да се видят, не са малко и стават все повече.

Имаш ли амбиции за манекенска кариера?
- Не.

Информация: www.slusham.com

Вижте: 18.05.2007 - Конкурс Избор на царица Роза 2007

 в. Труд: Момиче на месец Юни 2009

Можете да гласувате, без да се регистрирате. Но ако се регистрирате с трите си имена, имейл и телефон, ще участвате в разиграването на голямата награда – вечеря за двама в "Грандхотел София", а защо не и с вашата любимка сред момичетата на времето.

Лора Георгиева

Родена в: Казанлък

Образование: В момента завършва втора година в Софийския университет, специалност "Журналистика". Профилът й е "Телевизия". Лора вече трупа стаж по специалността си като водеща в новините на МСат.

Свободно време: Спортува активно, когато намери достатъчно време край многото си ангажименти.

Интереси: Обича да пътува. Най-запомнящото се пътешествие е направила до Япония. Харесва и българското Черноморие, а най-любимото й място е Синеморец.

Цел в живота: Иска й се да прави неща, които я карат да се чувства добре заедно с хората около нея. Мечтае да види колкото може повече места по света.

Информация: в. Труд

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: