Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Полицейска хроника / 26.08.07

Отново пожари

На 25.08.2007 г. в 11.20 ч. в РСПБЗН – Казанлък  е получено съобщение за пожар в сухи треви край жп-линията в района на тунел 23 и 25 край гара Радунци. В гасителните действия участват огнеборци от РС ПБЗН – Казанлък и Гурково с два противопожарни автомобила. В помощ на гасителните екипи са изпратени авторазливна станция на Дирекция “Гражданска защита” и пожарни автомобили на РС ПБЗН – Стара Загора и Казанлък . Пожарът е навлязъл низово в широколистна гора.  Пожарогасенето в района продължава.

На 25.08.2007 г. в 12.40 ч. в РСПБЗН – Казанлък е получено съобщение за пожар в сухи треви в района на старото сметище, северно от с. Розово.  В гасителните действия са участват огнеборци от РС ПБЗН – Казанлък, Противопожарната служба при  “Арсенал” АД и РСПБЗН – Стара Загора с три противопожарни автомобила.  Пожарът се развива н три посоки  - на запад, на север и на юг и е навлязъл низово в широколистна гора. Към 15.40  развитието му е ограничено. Гасителните действия продължават.
Коментирайте първи тази статия

Лек автомобил удря крава по пътя Мъглиж - Казанлък

На 24.08.2007 г. около 20.55 ч. по път І-5 от Мъглиж за Казанлък се е движил лек автомобил “Фолксваген Голф”, управляван от Г.И. (42) от Казанлък. На около 500 м западно от разклона за Стара Загора ударил внезапно излязла на пътното платно крава и аварирал в лявата лента, където е ударен от движещия се след него с несъобразена скорост лек автомобил “Ауди 80”,  управляван от Л.Д. (27) от с. Шейново. Пет минути по-късно в трупа на кравата в дясното пътно платно се е ударил и лек автомобил “Нисан Съни” управляван от Д.Г. (37) от Стара Загора.  При произшествието няма пострадали хора. Нанесени са значителни материални щети и по трите автомобила. При извършената проверка не е установено наличие на алкохол в кръвта на водачите.

Автомобил заслепил велосипедист

На 24.08.2007 г. в 22.55 ч. в РПУ – Казанлък е получено съобщение, че в ЦСМП е постъпило лице, пострадало при падане от велосипед в Мъглиж . При извършената проверка на място е установено, че пострадалият е 45-годишен мъж от Мъглиж,  който при управление на велосипед по ул. Гео Милев” е бил заслепен от фаровете на неустановен автомобил и паднал на плътното. Настанен е за лечение в МБАЛ – Казанлък, с комоцио, без опасност за живота. По случая работи РПУ – Казанлък.  
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: