Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Фотоизложба на Юлиан Ангелов в Стара Загора

 Пътешествие из Светата земя” е заглавието на самостоятелната фотографска изложба, която ще открие тази вечер редакционният директор на списание „The Explorer България” Юлиан Ангелов. В експозицията са включени 31 творби, представящи моменти от пътуванията на автора в Близкия Изток. Сред тях има както портрети на представители на различните народи, така и картини от ежедневието на последователите на три от световните религии –юдаизъм , християнство и ислям.


Юлиан Ангелов е основател и заместник-главен редактор е на списание "Одисей"  от 2001 до 2002 година, фоторедактор и редакционен директор на списание "Пътешественик" от 2004 до 2006, както и главен редактор на списание "GEO България"  от 2007 до 2008 година. В момента е редакционен директор на списание "The Explorer България".

Той е снимал в над 30 държави в Европа, Азия и Африка. Професионалната му работа включва серии от снимки  в Индия, Непал, Индонезия, Малайзия, Йордания, Мароко, ЮАР, Египет, Испания, Италия, Турция, Македония, Португалия, Сингапур . Негови фотографии и статии са публикувани в много български издания.

Изложбата „Пътешествие из Светата земя”  ще бъде открита тази вечер в Градската художествена галерия от 18.30.

Ина Танева www.dariknews.bg   

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:



Виж


Какво не видяхте: