Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


„Работилница за млади журналисти” отваря врати в Казанлък

 Казанлък. Школа за ученици със засилен интерес към журналистиката отравя врати в Казанлък, предаде кореспондент на радио “Фокус” –Велико Търново .

Инициативата е на ръководството на общинска библиотека „Искра”, които съвместно с общината, организират тазгодишното отбелязване на националната кампания „Четяща България”. Школата под надслов „Работилница за млади журналисти” ще даде възможност на желаещите ученици да отразяват местната кампания. В края националната инициатива, 30-ти април, ще се проведе конкурс за най- добър репортаж.
От следващата седмица започва поредица от други инициативи, организирани от библиотека „Искра”. Предстои на 21-ви април да отвори врати художествено ателие с школите по изобразително изкуство в общината, посветено на 210- годишнината от рождението на А.С.Пушкин. Пряк организатор на това мероприятие е детският отдел към библиотеката. Театрална студия „Арсис” и отдел „Читалня” са подготвили посещение на библиотекари в детските градини в общината. Инициативата ще премине под надслов „Вечните детски книги - деца четат на деца”.

Деница ГЕОРГИЕВА Радио "Фокус" - Велико Търново

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: