Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Европа проявява интерес към културното наследство на Казанлъшкия край

Изпълнителният директор на РАО "Тракия" доц. Иван Върляков взе участие в най-големия европейски форум на регионите - Европейската седмица на регионите и градовете ОТВОРЕНИ ВРАТИ 2007, който се проведе в периода 8–11 октомври.

Организирано от Комитета на регионите на ЕС и Европейската комисия,  петото издание на ОТВОРЕНИ ВРАТИ 2007 се превърна в среща на местни, регионални, национални и европейски политици и ръководители, експерти по политики и представители на бизнеса, банковото дело и граждански организации.     Тази година инициативата се проведе под мотото "Направете го реалност: регионите и градовете – източник на растеж и работни места".

Като член на РАО "Тракия" , Община Казанлък също направи свое представяне в рамките на форума .  В интервю за радио  "Вис виталис" доц. Върляков съобщи , че европейските ни партньори са били очаровани от богатата история на Казанлъшкия край и Долината на тракийските царе.  Той допълни, че към културното наследство в нашия край има интерес  и в наша полза ще бъде, ако  заработим заедно за съвместни проекти с европейските структури.

информация: Радио Вис Виталис

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: