Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


61-ва Стрямска механизирана бригада обявява конкурс за детска рисунка „Аз обичам България”По случай 30 години от създаването на 61 Стрямска механизирана бригада, тържественото честване на юбилея ще бележат редица мероприятия, като първото от тях е обявяване на конкурс за детска рисунка на тема: „Аз обичам България” или „Стремци – минало и настояще”.Условията за участие са рисунките да бъдат на кадастрон с размери до формат А3 със средства за рисуване по избор и да съдържат следната информация: трите имена на участника, възраст, телефон за връзка
Като участниците са разпределени в три възрастови групи: 5 – 8 години, 9-14 години, 15-18 години.

Началото на конкурса е на 29.08.2022 г. като рисунки ще могат да бъдат изпращани до 08.09.2022 г. за район Казанлък в Аулата на 61 механизирана бригада, а за район Карлово в зали „Стремци”.

Награждаването на победителите ще се състои на 12.09.2022 г. в зала „Стремци”, където ще бъдат обявени резултатите от конкурса. Най-изявилите се участници ще получат награди и грамоти за призовите места, а всички останали грамоти за участие в конкурса. 13-18 септември ще бъде представена Изложба на всички рисунки в парка до Информационен център - град Казанлък, след което експозицията ще бъде показана и в Градска художествена галерия - град Карлово от 19-25 септември т.г.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж