Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Помогнете на Красимир Низамов отново да проходи нормално31-годишният Красимир Низамов от град Шипка е с диагноза дълбок тромбофлебит (дълбока венозна тромбоза) вследствие на претърпяна преди близо 10 години катастрофа. След инцидента младежът едва оцелява, но е с премазани крака. Прекарва 35 дни в кома, след което година в инвалидна количка, но силата му на духа го изправя на крака и днес той ходи самостоятелно, дори без патерици или бастун.За съжаление обаче отоците, раните и болките не спират. За 6 години ходене по болници и клиники в България Красимир вече е преминал през всички съдови хирурзи, но лечението е безрезултатно.

Семейството получава лъч надежда той отново да може да ходи нормално и без болка от клиника в Истанбул, Турция. Нужната сума за операцията обаче е непосилна за семейството.

Първоначалната сума, от която има нужда Красимир е 3880 Евро. Тя обхваща всички изследвания, назначени от клиниката в Турция- доплерова ехография на всички артерии и вени на крайниците , лабораторни изследвания и изследване на епилептичното състояние. Сумата ще покрие и транспортните разходи със специализиран автомобил, поради състоянието на Красимир. След като бъдат направени нужните изследвания ще бъде уточенена и точната сума за нужната операция. За да помогнете на Красимир Низамов отново да ходи нормално без болка можете да дарите средства на изписаната банкова сметка:

Набирателна сметка в ЛЕВА:
IBAN: BG10UBBS80021033620050
BIC код: UBBSBGSF


Красимир Георгиев Низамов


Набирателна сметка в ЕВРО:
IBAN: BG02UBBS 8002 1464 264110
Bic code: UBBSBGSF 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: