Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Започва „Научи се да плуваш” – Плувното лято в Павел баняСледващият месец започва дългоочакваното от деца и родители Плувно лято в Павел баня, което ще премине под мотото „Научи се да плуваш”. В продължение на два месеца Общината ще финансира първоначалното обучение и подготовка на децата по плуване.Инициативата обхваща деца от 5 до 7 г. и ученици от 1 до 7 клас, чиито постоянен или настоящ адрес е на територията на общината. Курсът ще се проведе от 12 юли до 02 септември т.г. след 17:30 часа на открит минерален плувен басейн в гр. Павел баня. Всеки родител, желаещ да запише детето си, трябва да попълни Заявление, което може да изтегли от сайта на Общината.

Учебната дейност ще се провежда всеки вторник и петък под ръководството на Тодор Тодоров – ръководител на курса, и Милена Иванова – квалифициран спасител. Тренировките ще са по направена от тях програма. На всички участници Община Павел баня ще направи  групова застраховка „Злополука”.

Заявленията се подават в Деловодството на Общината или в отдел „Образование” /в сградата на НЧ „Напред 1903” – гр. Павел баня, или лично на г-н Тодор Тодоров – преподавател по физическо възпитание и спорт.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: