Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Футболен турнир „Дон Боско“ в Казанлък

За девети път се проведе футболен турнир за купата на Дон Боско 2022 в в Казанлък. В него взеха участие отбори от средни училищата Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм и Професионална гимназия по транспорт транспортен мениджмънт в Казанлък, Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство в град Павел баня , както и отбора на фондация „Дон Боско България“.На първо място се класира отборът на Професионална гимназия по лека промишленост и туризъм, следвани от отбора на фондация „Дон Боско България“ и Професионална гимназия по ресторантьорство и хотелиерство и Професионална гимназия по транспорт транспортен мениджмънт.

Освен с футбол младежите от фондация „Дон Боско“се занимават и в сферата на театралното изкуство.

Голмайстор стана ученикът Мерджан Атан от Павел баня, титлата най-добър вратар отиде при Симеон Караиванов от „Текстила“, специална грамота за участие получи и единственото момиче участник – Анелия Ангелова, която показа майсторска игра.

Фондацията работи и по много други инициативи свързани с младежи, в които участват и доброволци от чужбина, които помагат в различни обучения на децата.

Футболния турнир се организира с подкрепата на Община Казанлък и фондация „Дон Боско България“.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж