Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Иса Бесоолу: Очаква се пътят Павел баня - Турия да бъде ремонтиран


Общинското ръководство на Павел баня съвместно с народния представител Халил Летифов успяха да постигнат включването на ремонта на пътя Павел баня – Турия в годишната програма за ремонт на републиканската пътна мрежа. За проблемната отсечка депутатът от Старозагорския регион официално отправи питането си към министъра на регионалното развитие и благоустройството миналия месец – на 25 март.

В него Халил Летифов посочва, че участъкът от гр. Павел баня до село Турия е в окаяно състояние, като констатира още, че следва да се осъществи и разширяване с платно за престрояване на път I-6 при кръстовището на път I-6 и път II-56 при разклона за с. Скобелево.

Това бе  едно от обещанията на кмета Иса Бесоолу още в началото на мандата му, а именно, че ще работи да се направи ремонт на пътя Павел баня – Турия и да се разшири главният път при разклона за село Скобелево. Миналата година, с помощта на г-н Летифов и АПИ, успяват да реализираме още един от – ремонта на отсечката Горно Сахране – Гердеме – Павел баня. Тази година са посравени на дневен ред и другите два проблема – ремонта на пътя Павел баня – Турия и разширението при с. Скобелево, които въпроси касаят изключително голям брой хора – както местни, така и преминаващи през територията на  общината.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: