Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Общинари от Павел баня искат ДАНС да провери кмета им

Павел баня. Кметът на община Павел баня Станимир Радевски да бъде проверен от ДАНС, поискаха с решение на свое заседание местните общински съветници, предаде кореспондентът на радио “Фокус” – Велико Търново .

Решението е било взето с 13 гласа „за” от съветниците, които са присъствали на сесията, и е подкрепено от четирима съветници от БСП, петима от ДПС, трима от ГЕРБ и един независим. Внесеното за разглеждане предложение е било взето след изготвяне на доклад от създадената на 25 февруари тази година временна комисия за установяване изпълнението на строителната програма на общината за 2008 година. Прегледани са четири от общо тридесетте реализирани през миналата година обекти. Съветниците са установили грубо нарушение на Закона за обществени поръчки. Комисията е направила препоръка да бъдат проверени всички 30 обекта от строителната програма за миналата година и за констатираните факти да бъдат уведомени Върховната касационна прокуратура, служба БОП, Сметната палата, областният управител на Стара Загора Мария Нейкова и ДАНС.
„Нямам какво да крия”, заяви кметът на Павел баня Станимир Радевски. Той допълни, че всичко това е инсинуация от страна на общинския съветник от ДПС Радостин Миланов и е клевета. „Той цели опетняване на името ми. С неетичното си поведение в Общинския съвет, Миланов си позволява да ме обижда. Всичко е на лична основа”, заяви още Радевски.

Деница ГЕОРГИЕВА Агенция "Фокус"

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: