Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Изложбата „Цветове в долината“ гостува в КазанлъкЗа първи път в залите на Художествена галерия – Казанлък гостува художникът Минко Попдимитров – Mincasso. За срещата си с публиката в града той подреди експозицията „Цветове в долината“, в която представя свои живописни платна, сътворени в периода от 2019 до 2022 г.Ярка и загадъчна самостоятелната изложба „Цветовете в долината“ на  художника Минко Попдимитров – Mincasso гостува в града на розите. Според куратора на проекта доц. д-р Борис Данаилов изложбата на твореца в Художествена галерия – Казанлък доказа за пореден път, че неговото творчество демонстрира интригуваща непредвидимост.

Минко Попдимитров родом от София, завършва специалност „Монументална керамика и скулптура“ във ВИИИ „Николай Павлович“, при професорите Венко Колев и Георги Коларов. Участвал е в редица Общи художествени изложби, както има и множество самостоятелни експозиции в страната и чужбина. За себе си споделя, че черпи вдъхновение от хубавите моменти и заобикалящата го положителна среда.

А всички любители на изкуството могат да посетят изложбата „Цветовете в долината“ до 22 май 2022г. в Художествена Галерия- Казанлък.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж