Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Разпускат целия състав на завод АрсеналЗа времето от 17-ти януари до 11-ти февруари тази година целият състав на Арсенал излиза в отпуск става ясно от заповед на изпълнителния директор на дружеството – Николай Ибушев. Като мотив за разпускането, в което работещите в дружеството, съгласно заповедта трябва да си ползват платения годишен отпуск, а който не разполага с такъв- неплатен, се посочва епидемичната обстановка у нас.В заповедта се уточнява, че за този период на ползване на отпуските в това число и неплатените, ще се зачита трудов стаж, осигуровките ще бъдат за сметка на работодателя, ще се полагат и ваучерите за храна, независимо от вида отпуск- платен или неплатен.

От заповедта на изпълнителния директор става ясно също, че при неотложна работа ще се прави списък на работниците, които следва да се допуснат на територията на завода.

За времето на отпуска на арсеналци няма да се движат и автобусите за тях до други населени места, в т. ч и Стара Загора. Неофициално в дружеството заповедта на директора се коментира като резултат от липсата на работа за заетите.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: