Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Децата от ДГ „Пчелица“ ще зарадват възрастните хора с коледни картичкиЗа четвърта година Детска градина "Пчелица" организира благотворителната кампания "Подари усмивка".  Децата от детската градина се обедина под инциативата с мото: Всеки има нужда от добро! Инициатива е част от дейностите по Проект „STEAM БАЗИРАНО ОБУЧЕНИЕ в детската градина“ по програма Еразъм+.В продължение на две седмици, деца, родители и учители изработиха близо 300 коледни картички с искрени и затрогващи пожелания за Коледа, за да зарадват самотните възрастни хора, ползватели на услугата Социален патронаж гр.Казанлък.

Със своя  пример родителите и децата показаха колко е важно  хората да бъдат добри и състрадателни в най-светлите дни.

Изработените картички станаха част от приказна изложба в салона на детската градина, след което малчуганите, заедно със своите учителите старателно ги опаковаха и на предадоха на директора на Социален патронаж- град Казанлък - Пепа Димитрова.

От ръководството на патронажа искрено благодариха на цялия екип на детското заведение, а в празничните дни всички коледни картички ще бъдат раздадени на всички потребители.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: