Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ВРЕМЕННО ЗАТВАРЯНЕ НА ЗАПАДНОТО ПЛАТНО НА БУЛ.“НИКОЛА ПЕТКОВ“ ДО ЛИДЛ

Затваря се за движение на МПС участъкът след кръстовището на бул.„Княз Александър Батенберг“ и бул.„Никола Петков“ (ЛИДЛ) до кръстовището на бул. „Никола Петков“ и ул.„Козлодуй“ (СБА) в посока север-юг - западното платно. Временната забрана за обществено ползване се въвежда от 08.12.2021г. (сряда) до 10.12.2021г. (петък, включително) от 08:00 часа до 16:30 часа.
Въвежда се временен режим на движение на МПС по обходните булеварди и  улици: бул.„Княз Александър Батенберг“, ул.„Хаджи Димитър“, ул.„Граф Игнатиев“, ул.„Тракия“, ул.„Кенали“ и ул.„Козлодуй“ към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.         

През октомври месец Община Казанлък започна реконструкция на уличната настилка, прилежащите тротоарни площи и изграждане на велосипедна алея по бул. „Никола Петков“, в участъка от бул. „Алeксандър Батенберг“ до ул. "Козлодуй" по плана на гр. Казанлък. Участъците, по които е предвиден ремонт на пътното платно и прилежащите тротоари са:

- Западно трасе от кръстовището на бул.„Никола Петков“ с бул.„Александър  Батенберг“ до началото на велоалея за с. Овощник.

- Източно трасе от пресечната точка на бул.„Никола Петков“ с жп  прелез до началото на велоалея за с. Овощник.

- Изграждане на нова двупосочна велоалея (ширина 2,5 м) и подмяна на прилежащите тротоари по цялото трасе, с изключение на местата с вече подменена настилка.

Булевард „Никола Петков“ е важна транспортна връзка и основна свързваща артерия между малките населени места, разположени по направление север - юг около гр. Казанлък.

Крайният срок за изпълнение на проекта е средата на месец януари 2022 г.

Обновленията са част от провежданите политики на Кмета Галина Стоянова и нейния екип да за изграждане на цялостна свързаност на велоалеите край Казанлък – от с.Овощник до новоизграждания туристически комплекс „Светът на траките“ в землището на град Шипка.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: