Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Виртуална изложба на Людмил Николов представиха пред казанлъчаниВиртуална изложба на казанлъшкия артист, художник и певец – Людмил  Николов откриха в Културно-информационния център на ул.“Искра“ 4 .


Публиката имаше възможността да се наслади на дигитална презентация, посветена основно на образните пристрастия на автора в изобразителното изкуство през последните 2-3 години. Здравословното му състояние през последните години определя преориентацията му от класическите техники в живописта и графиката към средствата на дигиталното изкуство.

Идеята на организаторите е да съберат приятели и познати на твореца, които са били неизменна част от неговия път и подкрепа през годините, както и казанлъчани да се запознаят с негото изкуство. Людмил Николов е роден в гр. Казанлък и е израснал в  театрална семейна среда. Работи в сферата на изкуството като артист в България и Норвегия повече от 40 години. За Людмил Николов Казанлък винаги остава в сърцето му и той никога не губи връзка със сферите на изкуството в града.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: