Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Проведе се събрание на Организация за управление на туристическия район „Долината на розите“

Кметът на община Казанлък Галина Стоянова, в качеството й на председател на Управителния съвет на Организация за управление на  туристически район „Долината на розите“ представи акцентите на Маркетинговата стратегия на туристически район за периода 2021 – 2024.
Основната цел е да се създадат възможности за взаимодействие между местната власт, бизнеса, неправителствените организации и други институции за цялостен маркетингов продукт в района.

Пред служебният министър на туризма Стела Балтова и членове на нейния екип кметът съобщи, че предстои историческият паметник на Бузлуджа да бъде приобщен към визията за развитие на туризма в региона, тъй като вече има заповед на културния министър за статут на паметник на културата от национално значение.

Единодушно Общото събрание одобри и едноцветно лого на организацията с бял вариант и девиза на организацията за управление на туристическия район , който ще е „Традиция и съвременност“.

Община Николаево също се присъедини към туристическия район след пълното съгласие на останалите членове от 19 общини.

Тя  ще участва и на първото публично представяне на конкретните възможности за туризъм на туриситческия район през февруари месец 2022 година по време на Международното туристическо изложение „Ваканция и СПА“ в София.

От министерството на туризма заявиха готовност за съдействие за представяне на конкретни проекти, на базата на разработената и приета стратегия, за идната година.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж