Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Казанлъшка гимназия работи с нова платформа за обучение


Учениците от природо-математическата гимназия в Казанлък използват световно утвърдена платформа за обучение в различни учебни предмети. Възпитаниците на учебното заведение споделят, че новата технология им помага за успешното представяне в часовете.  


Хиляди училища по света прилагат Eсри ГИС софтуер в сферата на средното образование, а едно от тях  е природо-математическата гимназия „Никола Обрешков“ в град Казанлък. Учебното заведение печели проект за безплатно ползване на софтуера от ученици, който им дава възможност да използват, създават и споделят онлайн географски карти и да провеждат учебни занятия и упражнения с тях.

Чрез ГИС учениците имат възможността да разглеждат и изучават десетки хиляди готови карти от цял свят включително и България, в разнообразни теми – биоразнообразие, екология, география и история.

Всички създадени от тях карти и файлове се съхраняват в профили им, в защитена среда, до която имат достъп навсякъде и от всяко устройство чрез браузър и достъп до Интернет, за да улеснява подготовката им по даден предмет.

Учениците могат да работят, както самостоятелно, така и съвместно със свои съученици и учители. Също така да споделят изготвените от тях карти с определена група потребители в рамките на училището или публично със света.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж