Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Организират 4-ти салон на казанлъшките фотографи

Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства очаква майсторите на изкуството на светлината – автори от град Казанлък и населените места в общината, както и родени в Казанлък, но живеещи в други населени места, за участие в Четвъртия салон на казанлъшките фотографи.


Салонът се организира за четвърта поредна година. Изложбите от Салона преминават при изключително голям успех и привличат нови съмишленици за каузата на единствения у нас Музей на фотографията.

През 2021-а година фотографският салон на Казанлък се организира през месец декември. Ще се приемат до три снимки от автор. Срокът за представянето на снимките на място в Музея на фотографията в Казанлък е до 01 декември сряда, включително. Специално жури ще определи творбите, които ще бъдат включени в изложбата от Салона, която ще се открие на 16 декември 2021г. в залата за временни експозиции на музея.

За Салона свои снимки могат да подават както фотографи – професионалисти, така и любители. Салонът няма ограничение в темите и е без конкурсен характер.

Снимките могат да бъдат цветни, монохромни, черно-бели. Творбите, селектирани за изложбата, остават във фонда на Музея на фотографията.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж