Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Внимание!!! Затворена част заради ремонт до кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и бул.„ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“ във вторник

Във вторник, 28 септември, участъкът от кръстовището между двете кръстовища ул.„Христо Ботев“ и ул.„Иван Вазов“ до кръстовището на ул. „Христо Ботев“ и бул.„ 23-ти Пехотен Шипченски Полк“  затворено в двете посоки за движение за времето от 10:00 ч. до 12:00 ч.  
Движението на МПС ще се извършва временно по обходните булеварди и улици: ул.„Иван Вазов, бул.„Розова долина“ , бул.„23-ти Пехотен Шипченски Полк“, ул.„Мазалат“, ул.„Цар Петър“ - към  съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък.

Ремонтните дейности в района започнаха в изминалия неделен ден. Въведената временна организация на движението от неделя, 26.09.2021 г., от 08:00 ч. до 16:30 ч., затвори едното платно на посочения участък от кръстовището в посока юг - север (източно платно) до 08.10.2021 г., неделя, включително.

В рамките на две седмици на централното кръстовище ще бъдат извършвани ремонтни дейности, свързани с поетапното въвеждане на зелена вълна по централните булеварди в Казанлък. За да се разтовари трафикът в района обновленията включват уширение на пътното платно, преместване на две светофарни секции по направление на ул.“Христо Ботев“ и обновяване на тротоарите на двете улици.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: