Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Европейски потребителски център с приемна в Казанлък и Павел баня

Експерти на Европейски потребителски център, който функционира към Комисията за защита на потребителите, ще отворят еднодневни приемни в Казанлък на 28 юли 2021, сряда, и в Павел баня на 29 юли 2021, четвъртък.

Информационните събития са организирани по инициатива на омбудсмана на Казанлък Гинка Щерева. Целта е гражданите и гостите на двете селища не само да получат информация за правата си, когато пътуват зад граница или пазаруват от търговец в друга държава от Европейския съюз, но и да подадат своята жалба при необходимост.

Експертите на ЕПЦ могат да помогнат при проблеми със закъснели или отменени полети, при забавени или непристигнали онлайн поръчки, както и с информация и съвети как да не се стигне до подобни затруднения.

Информационният щанд в Казанлък ще бъде открит от председателя на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов на 28 юли от 16:30ч. на площад „Севтополис“,и ще продължи до 18:30ч.

„Подобни инициативи ни помагат да опознаем по-добре проблемите, с които се сблъскват потребителите, в различните региони на страната, а това означава и да можем да помагаме по-добре на хората, които имат необходимост от нашата защита“, казва Димитър Маргаритов.  

В Павел баня щандът ще бъде отворен на 29 юли от 16:30 ч. до 18:30 ч. на централен площад „Освобождение“ / срещу Търговски център/.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: