Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Криминалната хроника за 12.07.2021

Започнати бързи производства:
Две бързи производства по чл.345, ал.2 от НК са започнати в РУ-Казанлък вчера срещу 63-годишен казанлъчанин и 50-годишен жител на с. Ягода. Казанлъчанинът е засечен от полицейски екип вчера около 16:10 ч., по второкласен път II-56, до входа на с. Горно Сахране да управлява т.а."Рено " с прекратена регистрация. Другият мъж, на същата дата около 20.10 ч., в с. Ягода, управлявал мотоциклет "Ямаха", който не е регистриран по надлежния ред.


Бързо производство по чл.343б, ал.3 от НК е започнато вчера в РУ-Казанлък срещу 30-годишен жител на гр. Оряхово, затова че около 21:55 ч., в гр. Казанлък, управлявал л.а. "Шкода", след употреба на наркотични вещества, установено с техническо  средство. Мъжът е задържан за срок до 24 часа.

Пътнотранспортно произшествие:
Около 14:15 ч. на 09.07.2021г. в РУ-Казанлък е получен сигнал за пътнотранспортно произшествие в град Казанлък между т.а. „Ивеко“ и л.а. „Пежо“. Според първоначалната  информация е пострадал единият водач, настанен е за лечение в болнично заведение с фрактура на ключица, без опасност за живота. Водачите са тествани за употреба на алкохол. Резултатът е отрицателен.  Образувано е досъдебно производство по чл.343, ал.1, б. "б"вр. с чл.342, ал.1 от НК.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: