Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Академия за жени предприемачи

Сдружение „Жените на Казанлък“ стартира Академия за жени предприемачи. Инициативата е по одобрен проект от конкурс за Общностно развитие 2021 на Български фонд за жените.


С проекта целим  да насърчим равенството между мъжете и жените, да насърчим професионалното развитие на жените в малкия и среден бизнес. Нашата цел е да променим стереотипните нагласи в обществото, да стимулираме женското предприемачество, за да се увеличи броя на жените и младите предприемачи, участващи в процеса на управление, развитие, реализация, за повишаване на тяхната роля в бизнеса. А за това са необходими нови знания, нови умения, усъвършенстване на познания. Ние целим да повишим мотивацията на младите хора и жените, за да имат възможност за развитие, да са икономически независими, да отключат и развият своя икономически потенциал. Жените ще имат шанс  да участват в процеса на управление и вземане на решения в социално – икономическия живот на Община Казанлък, шанс за реализиране на своите бизнес идеи.

Съдържанието на модулите, програмите и лекциите ще е съобразено с развитието на предприемачеството, бизнес планиране и предприемачески стратегии, модели за растеж на фирмата, информационно осигуряване на малкия бизнес и др. На участниците ще е осигурен достъп до информация и консултации от специалисти в областта на женското предприемачество, възможност за изготвяне на индивидуални планове за реализиране на собствен бизнес. Ще бъде представена и държавната рамка и институционална подкрепа за насърчаване и развитие на малкия и среден бизнес в България.

Академията за жени предприемачи ще стартира през м. август 2021г. и ще продължи в рамките на три месеца. / един и/или два пъти седмично/. Обучението ще бъде безплатно, ще се провежда в присъствена форма. От 1 до 31 юли ще се осъществи подбор по документи / при необходимост и събеседване/. Желаещите да се  включат в обучението могат да заявят участие на Уеб сайта на сдружението www.jenitekk.com, да изпратят Мотивационно писмо на емайл jeni_kazanlak@ abv и Е-мейл адресът e защитен от спам ботове. или на адрес: Казанлък, 6100 Младежки дом, оф.3.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж