Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Търговско изложение на виното „Розе” в Казанлък


За десета поредна година Казанлък бе домакин на Търговското изложение на виното „Розе”, като част от програмата на Фестивала на розата. Тази година се състоя неговото десето юбилейно издание.


Кметът на община Казанлък Галина Стоянова приветства организаторите на 10-то юбилейно издание на търговското изложение на виното „Розе” – семейство Дундакови, като ги поздрави за упоритостта и усилията да разрастват събитието и да го превръщат в традиция. Галина Стоянова връчи на инициаторите на винената фиеста Почетен плакет на Казанлък и им пожела да продължават да развиват и обогатяват срещите с производителите и ценителите на еликсирната напитка.

Юбилейното издание на българското розе предложи на посетителите реколта Розе 2020 и 2019. Присъдени бяха една специална награда „Златен киликс”, 8 златни медала и 8 сребърни медала. Отличени бяха и 12 дебютни бранда. Присъдени бяха и награди за продуктов дизайн на бранд „Розе”, за партньорство, на Асоциацията на търговците на вино в България. Раздадени бяха и 4 юбилейни плакета за партньорство на институции и организации.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: