Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Пореден дъжд от награди заваля за децата и младежите от клуб „Светлини сред сенките” при ОДК „Св. Ив. Рилски”Петима са призьорите от престижния национален конкурс за фейлетон „Първоаприлска патерица”, като наградените са от всички възрастови групи.  При най-малките, с първо място е отличен Атанас Бранчев – 7 г, а с поощрение – Поля Лалева – 8г., В следващата възрастова група,  Йоана Иванова е класирана на 2 място, а Румян Димитров на 3-то и двамата са на десет години. При юношите на второто място спечели Кирил Димов – 16г.


От националния конкурс „На мира в света” – на второ място за поезия е класирана Фая Гератлиева – 11г., а на трето Йоана Маркова – 13 г., с поощрения са Версавия Янкова – 9г. и Милла Рачева – 12г.

Колективна награда – плакет и грамоти за всички участници, клубът получи от Втория национален конкурс за детска рисунка „Нашата крехка планета”.

В третия национален конкурс за ученическа журналистика „Гео Милев”, на първо Място е класирана Милла Рачева – 12г., а на трето Геновева Трифонова – тринайсет годишна.

Трема са призьорите от Националния конкурс „Човекът свободен и независим”, Йоана Маркова . 13г - първо място, София Маркова – 9г. трето място и Йоан Иванов – 16г. също трето място.

Въпреки натоварената година, светлинките не спират работата си и по двете нови книги, в поезия и проза, който започнаха в началото на първия учебен срок.


 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж