Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Първи концерт на пълнолетните потребители от Дневния център „Работилница за мечти“Приятели, близки и съмишленици на работещите в Центъра и потребителите му се събраха  пред голямата сцена на площад „Севтополис“, за да чуят пет  популярни български шлагерни  и народни песни, подготвени от самите потребители. За краткото време от три месеца младежите, посещаващи Дневния център, под ръководството на терапевта Марин Петков разучиха песните и с артистичност и самочувствие ги  представиха пред публика. Специално за  първия си концерт те се появиха и в тематични облекла. Сред официалните лица на концерта бяха Даниела Коева- заместник- кмет на Община Казанлък и Гинка Щерева- обществен посредник на Общината. На проявата бяха и представители на Младежки център за развитие „Взаимопомощ“.


Талантът на всеки един от изпълнителите на сцената бе подкрепен със специално Насърчение за продължение, което  бе връчено от директора на ДЦДУ  Веска Мараджиева. Първият концерт на пълнолетните потребители на Дневния център „Работилница за мечти“ бе реализиран със съдействието на Община Казанлък.

Непосредствено преди концерта участниците в него имаха и радиоизява в едно от предаванията на БНР в Стара Загора – „Час ПИК“. На 1-ви юни в парк „ Розариум“ в Казанлък деца от Дневния център „Работилница за мечти“ ще участват в различни инициативи, посветени на Международния ден на детето.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж