Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


65 години ПГТТМ - Казanлък

С красиво тържество в Дома на културата днес възпитаници и преподаватели отбелязаха юбилейните 65 години на Професионалната гимназия по транспорт и транспортен мениджмънт. Кметът на Община Казанлък поздрави рождениците. Галина Стоянова обяви предстоящото изпълнение на така желания проект за цялостна реконструкция на гимназията: „Сигурно ще домувате в чужди училища, но аз съм сигурна, че ще бъдете пример за възпитание, скромност, емлбема, от която другите ще се учат. Време е, след 65 години и Вашето училище да грейне!“, посочи Галина Стоянова и отбеляза упоритостта и амбицията на директора Дечко Пейчинов и му връчи Почетния плакет на Община Казанлък. „За този дълъг житейски път и за професионалната гимназия Вие доказахте, че сте емблема на училищата в Казанлък., каза Кметът на Казанлък. Тя пожела попътен вятър на абитуриентите и им напомни да се връщат в Казанлък: „Родният град ще очаква развилите се, житейски постигнали и научно постигнали успехи казанлъчани да дойдат, за да го развиват и да го управляват.“

„Вече 65 години днес създаваме утре.“, каза в приветствието си Дечко Пейчинов. Сред многобройните успехи на възпитаниците на гимназията както у нас, така и по света, директорът на учебното заведение припомни някои от последните постижения и отбеляза: „Увереност е да влезеш в стаята и да няма нужда да се сравняваш с другите. Пожелавам Ви да имате добра подготовка и заслужена увереност за предизвикателствата в живота!“, .

На сцената бе представено последното творение на гимназията – иновативният автомобил „Духът на Долината“. „Кръстих го така, защото в него е съчетан духът на много хора.“, каза Дечко Пейчинов.

За гостите на тържеството учениците от Транспортната гимназия представиха своя постановка по „Извора на Белоногата“ по поемата на Петко Славейков.
По покана на гимназиалния директор, музикален поздрав поднесе Веселин Маринов, който сподели, че е щастлив, че отново е на сцена, и то в любимия Казанлък, след дълги месеци далеч от изяви. На крака, с много аплодисменти, всички в залата пяха заедно: „Аз знам, Българийо, аз знам, че друга няма като теб! На колене не би застанала ти в този свят! И в теб се кълнем.

ДО Г-Н ДЕЧКО ПЕЙЧИНОВ – ДИРЕКТОР

РЪКОВОДСТВОТО

И КОЛЕКТИВА

НА ПГТТМ – ГР.КАЗАНЛЪК

УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ПЕЙЧИНОВ,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ ВЪЗПИТАНИЦИ

НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТРАНСПОРТ

И ТРАНСПОРТЕН МЕНИДЖМЪНТ,

Радостна съм да Ви поздравя по случай отбелязването на Вашия 65-и рожден ден! Това е дълъг период от време за човешкия живот, а за изграждането на традиции в образованието на стотици човеци е подвиг, ежедневни постоянство, дисциплина и неотклонно преследвани цели. Ето защо днес можете да се гордеете с приноса си към историята на едно от най-значимите учебни заведения в Казанлък!

Заживяхме във времена на още по-големи предизвикателства, които ни доказват колко е важно да си високообразован, да умееш да работиш в екип, да се стремиш безотказно към успех. Това е рецептата, с която всеки от нас може да допринесе за по-доброто ни бъдеще заедно. С многобройните си отличия у нас и по света Вие ни правите горди и щастливи, че по-добрите дни за Казанлък и за България са близо. Приемете благодарности за добрия пример, лично от мое име, като Кмет на Община Казанлък и от името на нашите съграждани!

Бъдете здрави, вдъхновени, все така успешни и иновативни!

С уважение,

ГАЛИНА СТОЯНОВА

Кмет на община Казанлък

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: