Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


17 претендентки за конкурса „Царица Роза“ в трескава подготовка

С "Балът на розата" в ИМ „Искра“, където ще бъде избрана 53-та Царица Роза започват 118-те Празници на розата в Казанлък. Преди началото за надпреварата за короната всички 17-сет претендентки минаха през редица процедури за прическа и грим. За поредна година казанлъшкият коафьор Стенли Начев се грижи за красотата на претендентките, а от две години е включил и своите колеги от града на розите.


Стенли и всички негови колеги поднесоха на кмета Галина Стоянова плакет в знак на благодарност, заради това, че е поверила за пореден път на тях подготовката на прически и грим на кандидатките за короната. От своя страна кметът на Казанлък поднесе плакет на Стенли за дългите години на съвместна работа, а на всички негови колежки по една брошка - златна роза .

Конкурсът за избор на Царица Роза ще се проведе традиционно в три тура: в първия момичетата ще бъдат в спортно-елегантно облекло, където ще покажат своите физически данни, визия, харизматичност. Във втория тур ще бъдат облечени с облекла на тракийки, зашити по специални проекти на Театър „Любомир Кабакчиев“. В третия тур претендентките за короната ще бъдат със своите рокли. Между отделните турове Театър „Любомир Кабакчиев“ ще представи части от свои спектакли, а докато журито заседава, публиката ще чуе изпълнения на Надежда Александрова, която участва в телевизионния формат „Гласът на България“.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: