Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Четири медала за певиците Стефани и Антония от Школа „Орфей“ при НЧ „Възродена Искра – 2000“

Три сребърни и един бронзов медал за Стефани Калчева и Антония Иванова от X-ти Международен онлайн конкурс „Аbanico“ 2021 г. София, за изпълнение на музика на испански, италиански и френски езици.
Момичетата от Школа „Орфей“, при НЧ „Възродена Искра – 2000” с вокален педагог Мариана Мъгева, се представиха много успешно в категория поп пеене, джаз и световен хит. Те бяха оценявани от международно жури с утвърдени певци и вокални педагози от Италия, Гърция, България, Молдова, Англия и Португалия. Оценката бе комплексна – за вокална трудност, прецизност в интонация и език и артистичност на изпълнението.

Стефани спечели 2 сребърни медала с песен на испански от репертоара на Кристина Агилера и джаз блус на Ета Джеймс. Антония получи бронз за изпълнението си на испанска песен на Талиа, и сребро за поп песен на Бьорк.

На талантливите певци от Школата на госпожа Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“ само след дни им предстои участие в Националния конкурс „Родолюбие“-Панагюрище и много концертни изяви, с които ще зарадват публиката на град Казанлък.


 
Банер

Културен афиш:

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж