Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ЗА ПЪРВИ ПЪТ ИЗБОРЪТ НА ЦАРИЦА РОЗА – В ЗАЛИТЕ НА ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ „ИСКРА“ И ХУДОЖЕСТВЕНА ГАЛЕРИЯ - КАЗАНЛЪК

Конкурсът ще се проведе традиционно в три тура: в първия момичетата ще бъдат в спортно-елегантно облекло, където ще покажат своите физически данни, визия, харизматичност. Втория тур ще бъдат облечени с облекла на тракийки, зашити по специални проекти на Театър „Любомир Кабакчиев“. В третия тур претендентките за короната ще бъдат със своите рокли. Между отделните турове ще има части Театър „Любомир Кабакчиев“ ще представи части от свои спектакли, а докато журито заседава, публиката ще чуе изпълнения на Надежда Александрова, която участва в телевизионния формат „Гласът на България“.

Претендентките за Царица Роза са 17 и те ще бъдат оценявани от жури. Избор на публиката няма да има.

Близо 100 души ще присъстват в залата при избора на Царица Роза, като ще бъде използвано цялото пространство на залата. Превес е даден на момичетата и техните родители, които ще имат право на 2 билета. 60 места са пуснати в продажба от днес, на касата на Информационния център на ул. „Искра“.

Нагласите на организаторите са конкурсът за бъде излъчван онлайн, за да може да бъде видян от повече хора. В специално създадения сайт ще бъде представена информация за конкурса и за претендентките за короната. 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: