Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Български антифашистки съюз – Казанлък искат от БСП да поемат политическа отговорност за пагубния резултат


ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние, членовете на Български антифашистки съюз – Казанлък сме категорични, че след проведените в страната Парламентарни избори на 4 април 2021 г., Българската социалистическа партия и нейното ръководство трябва да поемат политическата отговорност от пагубния резултат на столетницата.

Тези Парламентарни избори показаха няколко неща, че БСП е в пълен организационен разпад, че тя не е готова да ръководи държавата, че тя не се припознава като алтернатива на статуквото нито на българите у нас, нито на българите в чужбина.
През последните години беше извършено грубо отстраняване на достойни кадри работили за благото на държавата.

Ръководството на БСП и нейният председател са в огромен дълг към създаването на единен фронт на левицата и патриотичните движения.

Това сериозно смущава членовете на Българския антифашистки съюз.

Ние, членовете на Български антифашистки съюз – Казанлък считаме, че политически морално е г-жа Корнелия Нинова и цялото ръководство на БСП незабавно трябва да се извини на българските социалисти за обезличаването на социалистическия идеал и да подаде оставка. Незабавно трябва да бъде свикан извънреден Конгрес на левицата за мобилизацията в цялата партия и за избор на временно ръководство на партията.

Ако това не се случи, то Българската социалистическа партия я грози изчезване, а фрагментирането на лявото и неговото обезличаване не е добре за бъдещето развитие на държавата ни.
Български антифашистки съюз – Казанлък

Април 2021 г.

Председател: Захари Захариев
Членове: Мария Паскалева, Цветанка Проданова, Минчо Драндаревски, Гина Хаджиева, Петър Митев, Радослав Динчев.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: