Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Илиана Жекова: Ще работя за по-ефективна социална политика

В следващото Народно събрание ще РАБОТЯ и за:

Продължаване на политиката за подкрепа на професионалното образование със затвърждаване на механизма за  изготвяне на приема на ученици на местно ниво съвместно с бизнеса, за да бъдат подготвени днешните и утрешните ученици за ерата на променящите се професии. В условията на променяща се икономическа среда е важно да се насърчава партньорството между училища, висши учебни заведения и местен бизнес, за да се гарантира, че на пазара на труда ще има подготвени кадри, които да отговарят на потребностите на местната икономика.

Насърчаване на работодателите да наемат хора с увреждания, лица в предпенсионна и пенсионна възраст чрез различни форми на подкрепа.

Разработване на Стратегия за развитието на човешките ресурси в социалната сфера, за да бъдат предоставяни по-качествени социални услуги. Ефективна социална политика и наличие на качество на социалните услуги се постигат от специалисти с образование в сферата на социалните дейности, които имат възможност за кариерно развитие и надграждане на придобитите умения, хора, които да умеят да работят за хората в нужда. Професията на социалния работник да се утвърди като социално отговорна професия.

Модернизиране на системата за обучение на възрастни чрез осигуряване на нова среда за учене и дигитални технологии. През последната година пазарът на труда изисква гъвкавост на знанията и уменията. Все по-ценни стават дигиталните умения и формирането на такива ще повиши възможността за по-бърза реализация на пазара на труда.

???? Гласувайте ✔️за ИЛИАНА ЖЕКОВА с 2️⃣8️⃣ ГЕРБ и с преференция 1️⃣0️⃣3️⃣!

❗️*За да е валиден вотът Ви, отбележете и 2️⃣8️⃣, и 1️⃣0️⃣3️⃣!


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: