Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Мария Гинева: Приоритетите ми като кандидат за депутат са и мои лични каузи


“В следващите дни ще Ви представя в най-общ план какви са приоритетите ми като кандидат за народен представител. Обръщам внимание, че това са личните ми каузи, за които така или иначе ще работя занапред”, това написа във фейсбук профила си кандидатът за народен представител от ГЕРБ Мария Гинева. От години тя е близо до хората в неравностойно положение, помага на лица с различни увреждания, но най-важното е, че обича това, което прави.
Днес представяме две от каузите на Мария Гинева:
• Развитие на услуги за подкрепа на семействата в малките населени места – като се използват ресурсите на създадените услуги и се разширят с развити мобилни услуги, изнесени работни места, приемни, за да достигат до нуждаещите се;
• Младежите с увреждания да имат възможност да развиват професионални умения, които им помагат в трудова реализация за в бъдеще. За целта е необходимо да се работи в посока адаптирани професионални области спрямо индивидуалните потребности и възможности. Да се работи в развитие на социални предприятия, в които да се осигурява защитена заетост или да се осигурява възможност за  интегрирането им в реална трудова среда чрез допълнителна подкрепа от ментори.
Подкрепете Мария Гинева с 2️⃣8️⃣ ГЕРБ в интегралната бюлетина и нейната лична преференция 1️⃣1️⃣4️⃣!
......
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж