Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ВРЕМЕННО ЗАТВАРЯНЕ НА НАДЛЕЗ „КАТЕКС“

Във връзка с довършителните дейности по ремонта на надлез „Катекс“ от 29.03.2021г. (понеделник) до 04.04.2021г. (неделя) в часовия интервал от 08:30 часа до 16:00 часа се въвежда временна организация на движението по бул.“Розова долина“. В посочения времеви отрязък затворен за движение на моторни превозни средства (МПС) ще бъде участък от бул. „Розова Долина“: от кръговото кръстовище с ул. „Бачо Киро“ на юг до пътна връзка „Катекс“ с Индустриалната зона.

В участъка на бул. „Розова Долина“ след пътна връзка „Катекс“ с  Индустриалната зона на юг до пътен възел „Диамант“ на булеварда с обходния път I-6, движението се отбива в двете десни ленти и се затварят двете леви. След полагане  на асфалтобетона следва обръщане на схемата за движение за асфалтиране на двете десни ленти.

Водачите на МПС трябва да преминават в района с повишено внимание и намалена скорост на движение!

В посочения времеви интервал от 08:30 ч. до 16:00 ч. за въпросния период се въвежда временен режим на движение на МПС по обходните улици:

За движещите се от с. Бузовград МПС към гр. Казанлък, както следва:

· на изток - по локалното на бул. „Розова долина“ към ул. „Хан Аспарух“ и съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък;

· на запад -  по бул. „Розова долина“ към пътна връзка „Катекс“ с Индустриалната зона по път южно от жп линията, успореден с ул. „Москва“ към съществуващата улична мрежа в гр. Казанлък – в двете посоки.

За движещите се от центъра на гр. Казанлък към с. Бузовград, както следва:

· по ул. „Бачо Киро“ на изток и на запад  към съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък и съществуващите пресичания на жп линията.

Изпълнението на строително-монтажните работи по основния ремонт на надлез „Катекс“ е пред завършек: финално асфалтиране, полагане на пътна маркировка, поставяне на пътни знаци и мантинели.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж