Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Христиана Харалампиева и Грациела Кънина с престижни награди от национален конкурс в София

Христиана и Грациела – талантливите казанлъшки  пианистки от класа на Елена Юлиянова, ученички в СУ „Екзарх Антим І” и възпитаници на ШИ „Емануил Манолов” при НЧ „Искра – 1860 отлично се представили на деветото издание на национален музикален конкурс „Път към славата”, проведен на 20-21 март в София, организиран от АРТ Център „Кърнолски”под патронажа на г-жа Янка Такева, в партньорството на МОН и национален фонд  „Култура”. Над 1800 певци, инструменталисти,танцьори и фолклористи, разделени в пет възрастови групи участвали в тазгодишното издание на конкурса.  Състезание на пианистите се проведе в концертната зала на Руския културно-информационен център. Поздравления за впечатляващия резултат на нашите таланти:
Грациела Кънина спечели втората награда във втора възрастова група
Първата награда в третата възрастова група завоюва Христиана Харалампиева, която беше и най-малката участничка в тази група.
Очаровани от изключително яркото и артистично представяне на Христиана на конкурсната сцена представители на БНТ 2 заснеха интервю с младата пианистка, което ще бъде излъчено в репортажа за конкурса през април.
С диплома за „Висок професионализъм” беше удостоена и тяхната преподавателка - г-жа Елена Юлиянова

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: