Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Част от програмата за Чудомирови празници 2021 - онлайн

Уважаеми жители и гости на Община Казанлък, във връзка със заповедта на Министъра на здравеопазването от 18.03.2021 г. № РД - 01-173 и въвеждането на допълнителни противоепидемични мерки, ви уведомяваме, че Музей „Чудомир“ ще бъде затворен за посещения от 22-ри март /понеделник/ до 31-ви март /сряда/ 2021г. включително.


За втора поредна година, заради пандемичната обстановка в света и въведените мерки, „Чудомирови празници “ няма да се състоят на живо в дните от 25 март до 1 април.  

Екипът на музея положи усилия богатата и разнообразна програма, подготвена и финансирана от Община Казанлък, Фондация „Чудомир“ и Музей „Чудомир“, да достигне до максимален брой хора, във виртуална среда.
Макар и с компромис, тази година казанлъчани и приятели на Музей  „Чудомир“, ще могат да съпреживеят част от културните събития онлайн.

На страницата и сайта на музея ще бъдат излъчени научната конференция „Нашенци, век по късно, все така живи“, предвидените изложби в празниците и предварително записани изпълнения на казанлъшки творци.  „Училище за карикатура“  ще се проведе онлайн на 29.03. /понеделник/.

На 27.03. /събота/, световно известната казанлъчанка Надежда Цанова и Росен Идеалов ще зарадват своите почитатели със запис на концерта „Духът на Романтизма“.

Музикален онлайн поздрав от концерт  „ROCK ‘N‘ ROLL & FRIENDS”  - „Рок за приятели“ – на сборна рок формация ще получат и почитатели на тази музика на 27.03./събота/.

Искрено се надяваме, че макар програмата на празниците да е представена изцяло във виртуалното пространство, всеки ще успее да намери нещо, което да го докосне и зарадва в тези трудни за всички нас дни.

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж