Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Професионалното образование е сред приоритетите на ГЕРБ

„Професионалното образование беше изгубило своя блясък, но ние успяхме да върнем привлекателността му с конкретни политики, обединявайки принципите на пазара на труда и икономиката”, заяви в Казанлък водачът на листата на ГЕРБ и министър на образованието Красимир Вълчев. Заедно с кандидатите за народни представители: Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева, посетиха Учебно-изследователския иновационен център на казанлъшко предприятие за производство на хидравлични продукти. Те бяха единодушни, че добре подготвените кадри и водената разумна политика са в основата на възстановяване на икономиката на страната.


“Само когато бизнеса партнира на образователните институции, само тогава можем да говорим за добре подготвени кадри, които са готови да работят в производствени фирми. Като народен представител ще работя за стимулиране и модернизиране на професионалното образование. Бизнеса и науката ще имат общ дневен ред, общи цели и съвместни резултати”, заяви Илиана Жекова – кандидат за народен представител от ГЕРБ в Казанлък.

Модерната сграда се простира на 966.00 кв.м. площ; има три физични лаборатории, две хидравлични тест лаборатории, конферентна зала с 80 места и спортно игрище.

ГЕРБ 28!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж