Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Партньорството между бизнес и образователни институции гарантира нужните специалисти

„Въпреки кризата през 2020 г., породена от пандемията, успяхме да запазим всички близо 1200 работните места, възползвахме се от правителствената мярка „60/40” и тази година имаме високо ниво на производителност. Ако го запазим, ще достигнем най-високия производствен капацитет в историята на дружеството”, заяви Владимир Спасов – прокурист на казанлъшко предприятие за производство на хидравлични продукти, при посещението на кандидатите за народни представители от ГЕРБ: КРАСИМИР ВЪЛЧЕВ, ИЛИАНА ЖЕКОВА и МАРИЯ ГИНЕВА, в дружеството.


“Фирмата е водеща в региона в сектор машиностроене. Чрез държавната подкрепа по мярката “60/40” се запазиха всички работни места и нито един работник не беше освободен в трудната 2020г. Г-н Спасов като прокурист на фирмата се стреми да я развива и да усъвършенства процесите, а, за да се случи това, се обръща сериозно внимание на квалификацията на работниците.

Фирмата е пример за  доброто взаимодействие между работодател, и образователни институции, чрез ПГ “Иван Хаджиенов”, която прилага дуална система на обучение на кадрите или чрез Техническия колеж в гр. Казанлък. Само когато бизнеса партнира на образователните институции, само тогава можем да говорим за добре подготвени кадри, които са готови да работят в производствени фирми. Като народен представител ще работя за стимулиране и модернизиране на професионалното образование. Бизнеса и науката ще имат общ дневен ред, общи цели и съвместни резултати”, заяви Илиана Жекова.

Освен, че се запознаха отблизо с производствения процес, кандидат – депутатите посетиха и новоизградения корпус, в който предстои да бъдат разкрити още 150 работни места.

.....

ГЕРБ 28

.....

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж