Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева – и тримата градят кариерите си стъпка по стъпка


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ – Казанлък: Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гнева, са дали своя принос за общината като общински съветници от управляващата партия. И тримата в годините градят кариерите си стъпка по стъпка.

Тази вечер те се срещнаха с жители на гр. Крън, заставайки пред тях с опита и експертизата си – всеки в своята професионална област.

„Комуникацията между жителите на малките населени места и представителите на властта е наистина важна, за да се случва развитието на всеки регион. В годините успяхме да постигнем не малко за нашата община в различни насоки – инфраструктура, образование, здравеопазване, социални услуги. Комуникацията между бизнес и институции също е от съществено значение и моята работа като директор на дирекция „Бюро по труда” е била именно такава - да бъда свързващото звено между работодатели и хората, които искат да се реализират на пазара на труда”, заяви на срещата ИЛИАНА ЖЕКОВА. Към думите й се присъедини МАРИЯ ГИНЕВА, която от години работи в социалната сфера, като фокусът на работата й е насочен към деца и семейства в неравностойно положение. Тя е участвала в процеса на деинституционализация на домовете за деца с увреждания и създаването на социални услуги за деца с увреждания.

„В новия закон за социалните услуги, който бе приет миналата година, е заложено разкриването на нова социална услуга в подкрепа на: хора с увреждания, хора над трудоспособна възраст и деца с увреждания”, каза МАРИЯ ГИНЕВА и сподели мнението си, че социалните услуги трябва да се разширяват към малките населени места, като това е възможно посредством мобилни екипи.

„Нашата сила е в това, че ние си поставяме цели и ги постигаме. Това е нашият екип и ние сме силни”, заяви в края на срещата с жителите на гр. Крън РОМАН ЖЕЛЕВ.

За кандидатите за народни представители от ГЕРБ – ИЛИАНА ЖЕКОВА, РОМАН ЖЕЛЕВ и МАРИЯ ГИНЕВА, гласувайте с 28!

…………………………….

Купуването и продаването на гласове е престъпление.


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж