Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ подготвя Стратегия за развитие на човешките ресурси в социалната сфера

Гинева, Жекова

ГЕРБ подготвя Стратегия за развитие на човешките ресурси в социалната сфера, като планира увеличение на възнагражденията на специалистите и въвеждането на държавни стипендии за студентите, които изберат специалност в сферата на социалните дейности. „Възможностите на кариерно развитие на социалните работници, както и нашата работа в посока постигане на по-добри условия на труда им, са предпоставка за ефективна социална политика и възможност за предоставяне на най-добро качество на социалните услуги”, коментира кандидатът за народен представител от ГЕРБ в Казанлък МАРИЯ ГИНЕВА. Тя, заедно с ИЛИАНА ЖЕКОВА – също кандидат за депутат от ГЕРБ, разговаряха със социални работници от сферата на социалните услуги, специализираните институции, социално подпомагане, закрила на детето и работа с хора с увреждания. Стана ясно, че социалните работници искат да бъдат по-защитени при изпълняването на служебните си задължения, както и професията им да бъде с повишен авторитет.

МАРИЯ ГИНЕВА е на четиринадесето място в листата на ГЕРБ. Тя е звършила  СУ „Св. Климент Охридски“ - специалност „Специална педагогика“. Целият й  професионален път е в подкрепа на най-уязвимите групи в обществото ни - деца и младежи с увреждания, деца в риск и техните семейства. Участвала е в процеса на деинституционализация на домовете за деца с увреждания, създаването на социални услуги за деца с увреждания. В момента е  директор на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в гр. Казанлък.  

ИЛИАНА ЖЕКОВА е трета в листата на ГЕРБ в област Стара Загора. Тя е магистър по „Социални дейности” и по „Психология” от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2019 – 2023 г. в ОбС – Казанлък. Ръководител на групата на общинските съветници на ПП ГЕРБ в ОбС Казанлък. Председател на Постоянна комисия по здравеопазване, социална дейност и трудова заетост и член на Постоянна комисия по противодействие на корупцията, сигурност и обществен ред и за упражняване на контрол върху актовете издадени от органите на местната изпълнителна власт. Социален работник в Дирекция „Социално подпомагане” – Казанлък и директор на дирекция „Бюро по труда” - Казанлък към Агенция по заетостта.

#ГЕРБ 2️⃣8️⃣✅
Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж