Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ГЕРБ: Продължаваме да обединяваме хора, а не да ги разделяме

Кандидатите за депутати от ГЕРБ (№28) Лъчезар Борисов, Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева посетиха казанлъшкото предприятие за производство на прежди, конци, памучни и хавлиени изделия, където бяха посрещнати с думите: “Отвърд политиката е човечността и тя е най-важната. Ние тук, в провинцията, я имаме”. По време на срещата днес стана ясно, че само за последните осем - десет години от дружеството са усвоили средства в размер на 12 млн.лв. в подкрепа на производството си.

„Обикновено в неуспехите си търсим вината в политиците, но тя е винаги във всеки от нас. Затова търсете онези хора, които обединяват, а не разделят хората”, призоваха от мениджърския екип и срещнаха разбирането на кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

„С ръководството на фирмата се познаваме от много години посредством работата ми като директор на “Бюро по труда” - Казанлък, и работата ни е била свързана с това взаимно да сме си полезни. В този ред на мисли, днес мениджърският екип беше прав, че трябва и в бъдеще да продължим да обединяваме хората, а не да ги разделяме, каквато и длъжност да заемаме.

Фирмата им успя да се съхрани през годините, независимо от трудностите, пред които беше изправена. Всичко, което са направили те, е ценно за държавата и региона ни, защото производството им наистина е на едно високо ниво”, сподели Илиан Жекова.

Тя и колегите й Лъчезар Борисов, Роман Желев и Мария Гинева по-късно днес видяха отблизо и производството на местна фирма за перилни и почистващи препарати, която е специализирана и в производството на продукти за автокозметика.

..........................................................
Купуването и продаването на гласове е престъпление!


 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж