Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


ППМГ “Никола Обрешков” е положила основите за научното израстване на хиляди казанлъчани

Илиана Жекова - кандидатът за народен представител от листата на ГЕРБ (28) уважи празника на математическата гимназия в Казанлък. Днес ППМГ “Никола Обрешков” чества своя половинвековен юбилей.


“Математическата гимназия в Казанлък е своеобразен храм на знанието, положил основите за научното израстване на хиляди казанлъчани. Пожелавам на всички учители да продължават да бъдат стожери на образованието, а на всички ученици - да попиват огромния обем от знания, които ще им бъдат дадени тук!”, пожелава Жекова.

Само преди дни, в качеството си на общински съветник, Илиана Жекова гласува “за” и подкрепи предложението на кмета Галина Стоянова за изграждане на нов учебен корпус в гимназията.

„Математическата гимназия е една от водещите образователни институции както в нашия регион, така и в България, с постиженията и способностите на учениците в областта на природните науки и математиката. Децата заслужават да бъдат обучавани в един съвременен корпус. Темата за образованието на децата на Казанлък е особено важна както за мен като общински съветник, така и за моите колеги от ГЕРБ, защото ние сме поели политически ангажимент пред нашите избиратели да работим за подобряване на образователната инфраструктура, защото сме наясно, че носим отговорност за бъдещето на нашите деца“, каза тогава Илиана Жекова, която днес е кандидат за народен представител от листата на ГЕРБ (28).

.............

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж


Какво не видяхте: