Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева са казанлъчаните, кандидати за депутати от ГЕРБ


Трима са кандидатите за народни представители от Казанлък в листата на ГЕРБ-СДС (№28). Това са: Илиана Жекова, Роман Желев и Мария Гинева. Илиана Петкова Жекова е магистър по „Социални дейности” и по „Психология” от Великотърновски университет „Св. Св. Кирил и Методий”. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2019 – 2023 г. в Общински съвет – Казанлък. Ръководител на групата на общинските съветници на ПП ГЕРБ в Общински съвет - Казанлък. Председател на Постоянна комисия по здравеопазване, социална дейност и трудова заетост и член на Постоянна комисия по противодействие на корупцията, сигурност и обществен ред и за упражняване на контрол върху актовете издадени от органите на местната изпълнителна власт. Социален работник в Дирекция „Социално подпомагане” – Казанлък и директор на дирекция „Бюро по труда” - Казанлък към Агенция по заетостта.

Роман Алексеев Желев
е магистър по право от Югозападен университет „Неофит Рилски“ , гр. Благоевград. Има магистърска степен „Техника и технология“ от Тулски държавен университет, гр. Тула, Русия. Работи като адвокат на свободна практика от Адвокатска колегия - Стара Загора. Общински съветник от ПП ГЕРБ, мандат 2019-2023 в Общински съвет – Казанлък. Трудовият му опит включва още и позициите: началник цех в завод „Арсенал“ АД, заместник - началник и конструктор от отдел „Конструктивен“ в същия завод.

Мария Павлова Гинева е завършила СУ „Св. Климент Охридски“ със специалност „Специален педагог“. Има над 20 години опит в работата с деца с увреждания, като в момента управлява две социални услуги за деца и семейства в гр. Казанлък. Общински съветник от ПП – ГЕРБ, председател на Комисия „Социални дейности и заетост“ в Общински съвет – Казанлък, мандат 2011 – 2015 г.

В предстоящия вот през април „ГЕРБ-СДС“ регистрира пълна листа с кандидати за народни представители в Народното събрание, както следва:

 1. Красимир Георгиев Вълчев
 2. Маноил Минчев Манев
 3. Илиана Петкова Жекова
 4. Лъчезар Димитров Борисов
 5. Радостин Радославов Танев
 6. Тодор Петков Иванов
 7. Мартин Паскалев Паскалев
 8. Динко Танев Михайлов
 9. Живко Бончев Желев
 10. Роман Алексеев Желев
 11. Бояна Тихомирова Танева
 12. Никола Илиев Николов
 13. Петко Христов Минчев
 14. Мария Павлова Гинева
 15. Милен Динков Димитров
 16. Петя Кръстева Чакърова
 17. Анелия Асенова Асенова
 18. Димо Колев Димитров
 19. Катерина Иванова Йотова
 20. Димитър Маринов Стаматов
 21. Александър Красимиров Кьосев
 22. Тодор Димитров Тодоров

Номер 28 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж