Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ ще продължат да работят за Академията в Розово


Кандидатите за народни представители от ГЕРБ ИЛИАНА ЖЕКОВА, РОМАН ЖЕЛЕВ И МАРИЯ ГИНЕВА се срещнаха с жителите на казанлъшкото с. Розово, с които разговаряха по актуалните въпроси от дневния ред на селото. Розовци отчетоха помощта, която правителството и местната власт в лицето на ГЕРБ им оказват за облагородяване на селото.

Според правомощията си, от ГЕРБ се ангажираха да продължат да помагат на селото, като бе обърнато специално внимание и на Академията за развитие на таланти, чийто проект и реализиране от ГЕРБ – Казанлък обещаха на розовци в предизборната си кампания през 2019 г. Няколко месеца след това реализирането на идеята беше факт, след като Академията получи финансиране по програма „Красива България” и ремонтните дейности стартираха. В края на месец февруари тази година и вторият етап от проекта получи одобрение и всички дейности по него трябва да приключат до края на годината.

Автори на идеята за обновяване на старото училище в с. Розово са местният бизнесмен Николай Спиров и проектантът арх. Николай Николов. Те бяха единодушни, че Академията за таланти е за децата от цялата страна и завършването й трябва да се случи, още повече, че: „селото е живо, с най-много деца”.

Предстои новият програмен период и считаме, че проектът трябва да залегне в Плана за интегрирано градско развитие на Общината и съгласно Закона за регионално развитие да търсим източници за финансиране, бяха единодушни кандидатите за народни представители от ГЕРБ.

#ГЕРБ №28

…………………………….

Купуването и продаването на гласове е престъпление!
 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж