Казанлък Инфо - новини и видео в .:www.kazanlak-bg.info:.

Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Новините са на нов адрес kazanlak.info:


Районна прокуратура – Стара Загора привлече като обвиняем и задържа 32 – годишен мъж, отглеждал канабис в нарколаборатория в гр. Шипка

Съдебна палата - Стара Ззагора - есен

На 09.03.2021 г., Районна прокуратура-Стара Загора - Териториално отделение-Казанлък привлече като обвиняем П.А., на 32 г., за това, че от неустановена дата до 08.03.2021 г. е отглеждал в гр. Шипка, общ. Казанлък, в частен имот, около 600 броя растения от рода на конопа - канабис, в нарушение на установените в Закона за контрол върху наркотичните вещества и прекурсорите правила - престъпление по чл. 354в, ал.1,  предл. 2-ро от Наказателния кодекс.
С постановление на наблюдаващия прокурор обвиняемият П.А. е задържан за срок от 72 часа. Предстои внасяне на искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане под стража“.

По образуваното досъдебно производство, под ръководството на Районна прокуратура-Стара Загора - Териториално отделение-Казанлък, са извършени оглед на местопроизшествие, претърсване и изземване. Предстои да бъде назначена химическа експертиза, която да даде заключение за процента на съдържанието на наркотичното вещество в растенията.

Пресцентър на Апелативна прокуратура – Пловдив

 
Банер

Културен афиш:

www.jazzfestkz.eu

Виж!


ФИКСИНГ БНБ

coronavirus.bg


ВРЕМЕТО

Автобусно разписание:Виж